Sidor

torsdag, augusti 22, 2013

Blir något någonsin färdigt..?

Under flera dagar har jag lagt någon timme här och där på att pilla med en presentation - visserligen fantastisk sådan - som ska användas av två kollegor och mig själv under vår kommande distanskurs i sannolikhetslära och statistik för grundskollärare i höst. Förarbetet var redan gjort av manusförfattaren och kollegan Karin Landtblom, men jag lovade att fixa till den så att vi kunde använda halva träffen till sannolikheter och halva till statistik.

Men oj vad det är svårt att "klippa ner" och "baka ihop" sådant innehåll som är så roligt, viktigt och samtidigt så omfattande! Jag blev aldrig färdig, helt enkelt. Men nu har jag lagt den i vår delade Dropbox och bett kollegorna granska... Jag misstänker att det blir fram med stora saxen, men... Så småningom kommer nog åhörarkopior här i bloggen (behöver kolla om upphovsregler och sådant, nu när jag jobbar på SU!).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar