Sidor

tisdag, augusti 13, 2013

Nygammalt jobb!

Nu är jag igång på det nya, men årsgamla, jobbet på universitetet och institutionen för matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik, MND.

Det nya för läsåret är att jag får chans att jobba heltid och kan därmed fokusera helt på de kurser jag undervisar i på ett annat sätt än vad som är möjligt när man har två olika jobb på deltid. Det känns bra. Nackdelen är förstås att jag har behövt skiljas ifrån mina gymnasieelever och alla kollegor på mitt andra jobb, som den gymnasielärare jag faktiskt är.

Det gamla i detta nya är att jag jobbade två dagar per vecka på MND förra året och hann vara med och undervisa i flera olika kurser (se tidigare inlägg i bloggen). Så nu är jag lite varm i kläderna, vilket känns tryggt när jag nu drar på med heltid. Det som är roligast med jobbet på MND är att jag får möta så många nyfikna, intresserade och kloka blivande lärare. Jag har också fått massor med nya kollegor som alla brinner för lärande och utveckling inom matematik.

Jag fortsätter att lägga upp tips, tankar och reflektioner här i bloggen. Förhoppningsvis hinner jag göra en och annan film också i år... då hamnar dessa här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar