Sidor

söndag, januari 05, 2014

Samla länkar - Hur?

I mitt jobb får man så många tips och hittar så många fiffiga (eller mindre fiffiga) länkar. Som man förstås vill spara någonstans. Frågan är bara: Hur ska jag kunna samla dem på ett något så när strukturerat sätt? Jag har testat att göra Google-dokument med länkarna, vilket förstås fungerar men som inte ger så god överblick när det börjar bli många länkar. Kolla t.ex. dessa:

- Länkar Statisitk
- Länkar Sannolikhetslära
- Länkar Negativa tal

Så tipsade min man mig om Pinterest och jag fick för mig att testa. Problemet är just nu bara att jag inte fått "dit" alla mina länkar från mina Google-dokument (några fungerade inte att "pin:a", direkt med en knapptryckning och jag orkade inte lära mig hur jag kommer runt problemet). Men det ska säkert gå att ordna. Så nu har jag en Pinterest-sida med några av länkarna. Titta gärna! Enkel webbadress som matchar denna bloggs namn: pinterest.com/mattefest.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar