Sidor

lördag, mars 02, 2019

Matematik 1b - Blandat material

HÄR är en mapp med en del material som jag har använt på olika sätt i undervisningen. (Jag slänger förstås in mer allt eftersom jag producerar något!) Ibland är det något dokument som jag har skapat efter en lektion för att förtydliga, ibland är det något som vi har använt som lektionsaktivitet. Oftast har jag skapat materialet själv. Men jag har alltid inspirerats av någon eller något. Tyvärr minns jag inte...

Förhoppningsvis är det inte allt för mycket felaktigheter eller tokerier på andra sätt i detta... jag vet att jag har gått igenom någon uppgift ur vårt läromedel NOKflex (Natur och Kultur, Matematik 5000) och jag har definitivt använt problemlösningsuppgifter ur det digitala materialet som finns öppet till boken Rika matematiska problem (Liber). 

Tack till allt och alla som inspirerar oss i matematikundervisningen! Värsta kreddet till er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar